ММС

Објавено на: 10/9/21 4:14 PM

(видео)Предизборна дебата во „Стадион“ на кандидатите за градоначалник на Штип

Кандидатите за градоначалник на Штип, Сашко Николов од Сдсм, Иван Јорданов од Вмро Дпмне, Ванчо Санев, Дом и Лдп и Симон Поликарп Џими од Интегра- Македонска конзервативна партија во емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77 дебатираат за приоритетите во изборната програма, ветувањата и нивната реална остварливост, литературните афинитети  и својот карактер и човечки маани.

Link:

1x1