ММС

Објавено на: 10/5/21 1:29 PM

Познати добитниците на 70 награди во првото коло од наградната игра „Играј без нервози и Мерцедес вози“

Заврши првото коло од големата наградна игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“ на Видеолотарија Казинос Австрија, која предизвикува огромно внимание. Наградната игра со 2 автомобили Мерцедес, 12 скутери, 16 велосипеди, 20 електрототинети, 12 таблети, 16 паметни телефони, 8 лаптопи, 18 паметни часовници и 316 парични награди, е достапна онлајн преку единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.mk.

Првото коло од наградната игра заврши. Во ова коло, освоени се 70 награди, односно по 35 исти награди за двете категории на платформата, за видеолотарија и за обложување. Списокот со добитниците на наградите за двете категории (видеолотарија и обложување) во првото коло е достапен на платформата. Добитниците согласно правилата од наградата игра, објавена на играчката платформа 2win.mk, наградите ќе може да ги подигнат во рок од 30 дена.

Второто коло од наградната игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“ е веќе во тек. Ова се наградите кои може да ги освоите.

Второто коло завршува на 31.10.2021.

Големата наградна игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“ на Видеолототарија Казинос Австрија со 420 вредни стокови и парични награди, е достапна на единствената легална платформа за интернет игри на среќа во земјава-2win.mk и тоа во две категории: видеолотариски игри и за спортско обложување. Наградната игра ќе трае до 31.01.2022 година, вклучувајќи го и 31.01.2022 година, заклучно до 23.59 часот. Во текот на наградната игра „ИГРАЈ БЕЗ НЕРВОЗИ И МЕРЦЕДЕС ВОЗИ“ ќе се доделат награди во 5 кола на месечно ниво за секоја категорија, како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно


Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.

1x1