ММС

Објавено на: 10/4/21 10:02 AM

Неделeн бриф посветен на Град Скопје 02.10.2021

Најновите актуелности од главниот град ви ги носиме во ова саботно издание на Неделен бриф посветен на Град Скопје на стартот од десеттиот месец од годината. Во него акцентот го ставаме на следните актуелности:

*Скопјани пијат безбедна и квалитетна вода
*ЈП „Лајка”: Само со целосно пополнета пријава ќе излеземе на терен
*Утре во главниот град ќе се трча 17 -от Скопски маратон
*120.000 граѓани го посетиле Дино Паркот во Зоолошка од неговото отворање
*Проблем со базата за податоци односно модулот за бездомни кучиња пријави Лајка
*Велосипедска прошетка – Скриените музеи во Скопје
*Пречистителната станица за отпадни води „Волково“ со висок проецент на ефектот на пречистување
*ЈП „Градски паркинг“ – Скопје од вчера започна со зимското сметање на работното времеДоколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.

1x1