– ММС
Забава

Предмети за кои не би ни помислиле дека се вибратори

Од шарени риби, па се до интересни огрлици, ова се навистина најдобро прикриените вибратори:

Revel Body Sol Sonic вибратор – Изгледа како сосема обична веб камера, која доаѓа со неколку додатоци кои по желба се менуваат.

Crave Vesper вибратор – огрлица, 49 долари – Вибратор огрлица изработен од нерѓосувачки челик кој воедно може да служи и како USB стик. Никогаш не би ни помислиле … нели 😀

Big Teaze “I Rub My Fishie” интимен масажер – Рибата вибратор доаѓа со назнака дека е најдобрата вибрација се чувствува помеѓу очите и пераите. Малку бизарно… ама корисно !

Crazy Beauty Nipple – На пазарот постојат и вибратори за брадавици, кои наликуваат на ретро шишенце за парфем. За сите ретро дами.

Leaf Vibe – Вибратор во неонско зелена нијанса, изработен од силикон наменет за интимни масажи. А, изгледа како сосема обична декорација.

 

Лограње

X

Регистрација