ММС

Објавено на: 07/17/21 6:05 PM

Нов фрижидер за полицајците во Кавадарци – Синдикатот ги подобрува условите за работа на членството

Продолжуваат активностите на Македонскиот полициски синдикат за обезбедување на подобри услови за работа на членовите, информираше на социјалните мрежи д-р Марјан Кицев и објави фотографии од Кавадарци од завчера кога на членството му е однесен фрижидер.

-Денес во Кавадарци од страна на Потпретаедателот на МПС Зоран Крстев и Претседателот на Совет на МПС Велес Трајче Цветков со цел обезбедување на подобри услови за работа на членовите на Македонскиот полициски синдикат во Основната организација на МПС “Кавадарци ” на Претседателот на ОО Кавадарци Горан Ѓелов му беше предаден за користење еден фрижидер, набавен од средствата за тековно функционирање на Советот Велес! Акцијата на Македонскиот полициски синдикат ширум републиката за создавање на побезбедна работна средина и безбедни и здрави услови при работа на своите членови продолжува. Секогаш во заштита на членовите.  Ги подобруваме условите за работа, , соопшти претседателот  д-р Марјан Кицев.


Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.

1x1