ММС

Објавено на: 07/8/21 8:15 AM

Нов „Џекпот турнир“ на 2win.mk од 08.07.2021 до 28.08.2021

*Комерцијален текст

Видеолотарија Касинос Австрија ви го најавува најновиот ЏЕКПОТ ТУРНИР на платформата 2win.mk. Најсреќните учесници може да освојат 35 парични џекпот дополнителни добивки.

Најновото изненадување за играчите на видеолотариските игри на 2win.mk е ЏЕКПОТ ТУРНИР, кој ќе се реализира  од 08.07.2021 до 28.07.2021. 35 дополнителни, парични џекпот добивки во вкупна вредност од 432.000,00 денари ги очекуваат играчите. ЏЕКПОТ ТУРНИР  се однесува на понудата на видеолотариските игри на среќа достапни онлајн преку играчката платформа на Видеолотарија Касинос Австрија, 2win.mk

Фондот на дополнителните Џекпот добивки е фиксен и не зависи од влоговите на учесниците во видеолотариските игри. Правилата за ЏЕКПОТ ТУРНИР се објавени на играчката платформа.

 

 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно


Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.

1x1