ММС

Објавено на: 04/2/21 7:39 AM

0800 88 500 – нова СОС линија за деца во Канцеларијата на Народниот Правобранител

Kaцеларијата на Народниот правобранител денеска ќе ја промовира бесплатната телефонска СОС линија за деца -0800 88 500.

Телефонската линија почнува да функционира во рамките  на  активностите на Одделот за заштита на децата и лицата со попреченост како и соработката со Mакедонски телеком и невладиниот сектор.


Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со Услови за преземање.