Вести Македонија

Меѓународен ден на пчелата

Во Основното училиште „Братство Единство” во Охрид денеска ќе биде одбележан Меѓународниот ден на пчелата.

На одбележувањето на Меѓународниот ден на пчелата ќе присуствуваат и ќе се обратат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и министерката за земјоделство, шумарство и прехрана на Република Словенија, Александра Пивец.

МИА

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]