Вести Видео Култура

Шопска салата за светски рекорд – Cook & Serve 2019 (видео + галерија)

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]