Вести Видео Македонија

Случај Дрисла: Дали отпадот е покритие за нелегален капитал?

Балканскот тајкун на отпадот Петар Припуз ја „мерка“ депонијата Дрисла, но дали ќе ја земе?

СКУП

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]