Видео

ВИДЕО: 10 годишни таленти со изведба на „Careless Whisper“ од Џорџ Мајкл

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]