Вести Македонија

Заврши гласањето на старите и изнемоштени лица во Старо Нагоричане

Шест болни и изнемоштени лица кои претходно поднеле барање до Државната изборна комисија, денеска го остварија своето право на глас, информираше Драган Јовановиќ, претседател на тамошната Општинска изборна комисија.

Утре право на глас во општината Старо Нагоричане ќе имаат вкупно3.329 лица, покрај четворицата осуденици кои своето право на глас ќе го остварат денеска во казнено-поправните установи каде ја извршуваат санкцијата

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]