Image default
Видео Забава

Видео: Креативец од „мали нозе“

Кога некој е креативен, тоа е јасно уште од „мали нозе“. Доказ е видеото во прилог.Преземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 05.08.2017

Трајче Гогов

Spider-Man: Into the Spider-Verse се искачи на врвот на боксофисот

Трајче Гогов

Јадејќи Нутела, заработи 30.000 евра

Вања Мицевска

Стадион на Канал77 – 10.03.2018

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 18.08.2018

Трајче Гогов

Видео: Бракот после децата