Вести Македонија

Во живо од Кривичниот суд, каде се изрекуваат пресудите за настаните од Собранието од 27 април

Во живо од Кривичниот суд, каде се изрекуваат пресудите за настаните од Собранието од 27 април

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]