Видео Забава

Видео: „Чуда“ со конец

Ако имате дупка на омилениот пар фармерки или на омилената маичка, погледнете го видеото во прилог и најдете креативно решение на проблемот.Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]