Image default
Видео Забава

Видео полно љубов

Видеото во прилог, веројатно ќе ве растажи и можеби ќе ви го скрши срцето, а веднаш потоа ќе ве потсети на значењето на најважните личности во вашите животи.


 

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Децата на Сандра Булок ќе добијат само „три мали подароци“ за Божиќ

Пожарите ја пеплосуваат иднината на нашите деца

Трајче Гогов

Интервју со Дејзи – Џез Рок Фестивал

Кире Андонов