Uncategorized Сообраќаен Сервис

Одрони од камења на патот Струга – Дебар

Слушател на Канал 77 информира дека на патот Струга – Дебар на неколку места има одрони со крупни камења на патот. Внимателно движење и среќен пат!

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]