Image default
Видео Забава

Видео: Инспирација на денот

Ако периодов барате инспирација и мотивација за старт на животен стил со здрава храна и вежбање, можеби ќе ја најдете во видеото во прилог.

 Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
или бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
или пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Ноќен Експрес || Неказнивост на насилството врз новинарите – 26.10.2016

Трајче Гогов

СЛАДОК ОТРОВ: Мрачната страна на белото чоколадо

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 22.07.2017

Трајче Гогов