Image default
Вести Македонија

Штипски „Макпромет“ со нов мандат на Одбор на директори

Собранието на акционери на Друштвото за производство и трговија  „Макпромет“ од Штип,  на седницата вчера, одлучувше за нов, четиригодишен мандат на Одборот на директори, кој управува со друштвото.

Тројца директори се на оваа листа – Миле Атанасов, економист,  како неизвршен член на Одборот на директори, Ленче Ѓоргиева, хемиски техничар, како независен неизвршен член и Пиха Стерјова,  економист, извршен член на Одборот на директори на „Макпромет“.

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Форум за примена на постапките за стерилизација, нивно следење и контрола

Кире Андонов

Тетовскиот грав стои во подрумите, а на трпезата се јаде азиски грав

Габриела Додевска

Лидерите на ЕУ се договорија за мигрантите

Трајче Гогов