Image default
Видео

Видео: Херој на денот

Другарите во неволја се познаваат. Па зајакот од видеото во прилог е среќен што има вистински пријател од другата страна.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: Луѓе кои си ја обожаваат работата

Видео: Една е сестра

Стадион на Канал77 – 06.08.2016

Трајче Гогов