Image default
Видео

Видео: На кинески ѕид во зима

Не сите кои го посетиле големиот Кинески ѕид имаат најубави сеќавања ако тоа го сториле во зима. Пример за едно не така пријатно искуство е она прикажано на видеото во прилог.



Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 09.03.2019

Кире Андонов

Детето има вештини за ДЈ(видео)

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 21.04.2018

Трајче Гогов