fbpx
Image default
Видео

Видео: Моќна детска порака за спас на дождовните шуми

Децата од видеото во прилог се надеваат дека ќе допрат до оние кои ги уништуваат дождовните шуми, инаку живеалиштa на орангутаните. Браво за иницијативата!

Поврзани вести

Видео: Секој се справува со стресот на различен начин

Стадион на Канал 77 – 25.11.2017

Видео: Пронајди го „натрапникот“