Image default
Видео

Видео: Лут сладолед

Оние кои сакаат луто, веројатно би биле доволно храбри и да пробаат лут сладолед. Во видеото во прилог можете да погледнете како се прави.


Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 21.07.2018

Трајче Гогов

Стадион на Канал77 – 10.03.2018

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 25.08.2018

Трајче Гогов