Image default
Видео

Видео: Oна кога одиме кон викенд

Викендот е омилен дел од седмицата, па логично е кога се доближуваме до неговиот старт, посебно во време на празнична еуфорија, едвај да чекаме да дојде, нели?Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Гастромак 2018 (видео)

Кире Андонов

Власта расипува, а аполутната влас асполутно расипува

Трајче Гогов

Видео: Креативна намена на картончето од тоалетната хартија

Емилија Бунтеска Нацоска