Image default
Видео

Видео: Кога ќе помине симпатијата

Реакциите кога ќе помине некој кој ни се допаѓа знаат да бидат посебно впечатливи. Некогаш, тоа е нешто слично на смешната реакција на детето од видеото во прилог.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 04.02.2017

Трајче Гогов

Власта расипува, а аполутната влас асполутно расипува

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 04.08.2018

Трајче Гогов