Image default
Видео

Видео: „Маките“ на еден интроверт

Ако имате добар пријател кој би се сместил во категорија интроверти, или пак, ако и самите сте дел од оваа категорија, тогаш сигурно би ја разбрале реакцијата на кучето од видеото која оди во прилог на тоа како би изреагирал интроверт ако очекува порака, а добие повик.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: После петтото кафе…

Емилија Бунтеска Нацоска

Стадион на Канал 77 – 23.01.2016

Трајче Гогов

Трикови за патување (видео)

Кире Андонов