Image default
Видео

Видео: Кога не се знае кој е повеќе гладен

Кога двајца гладни се „во игра“, а оброкот е еден, тогаш може да дојде до ситуација како онаа прикажана во видеото во прилог.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Ноќен Експрес || Фудбал на екс – 31.10.2016

Трајче Гогов

Подводен ресторан на Младивите (видео)

Кире Андонов

Ноќен Експрес || Матура, факултет па свет – 27.05.2016

Трајче Гогов