Image default
Видео

Што се случува кога истовремено ќе се активираат гас и сопирачка?

Истражуваме што би се случило кога на подолг временски интервал истовремено би биле притиснати педалите на акцелераторот и сопирачката.

Преземено од: Високи Октани

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Интервју со Дејзи – Џез Рок Фестивал

Кире Андонов

Видео: Јакна може да се облече и на позабавен начин

Интервју со Едина Селешковиќ: Младите од Скопје ќе испратат пораки за мир и слобода

Трајче Гогов