Image default
Видео

Видео: Родителската жртва сумирана во неколку секунди

Не е лесно да се биде родител. Посебно кога сакаш на детето да му помогнеш да прескокне некоја пречка.


Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Борба за слобода или борба за власт

Трајче Гогов

Видео: Летно разладување во стилот на Рамбо

Видео: Бебешки кавги