Image default
Видео

Видео: Оној пријател кој секогаш сака нешто повеќе внимание

Веројатно сите имате барем по еден пријател кој постојано сака малку повеќе внимание од вообичаено. Кучето од видеото во прилог, на шега покажува како тоа изгледа понекогаш.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: Она кога си посебно горд на постигнатото

Генијалци: Романците го имаат решението со снегот на терените(видео)

Трајче Гогов

Ноќен Експрес || Изборна кампања со дебати на тема: труд и социјала, родова и полова еднаквост, изборен настап и вработување и миграција – 23.11.2016

Трајче Гогов