Image default
Видео

ВИДЕО: Снимен најсреќниот човек на светот: Видеото ќе го прегледате повеќе пати!

Снимката која ја вознемири јавноста покажува човек кој за малку не настрада од воз.

Имено, на снимката може да се види како еден безгрижен минувач избегнува удар од воз, но навистина за малку.

Успеа да го сочува животот, но не и раката. Меѓутоа, ќе се сложите дека ова е најсреќниот човек на светот.


Виде

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 08.04.2017

Трајче Гогов

Видео: Кога сфаќаш дека веќе нема да бидеш единствена ѕвезда по дома

Емилија Бунтеска Нацоска

Видео: Откако ќе дојде бебето…