Image default
Видео

Видео: До последниот залак…

Кога од омиленото јадење останува уште многу малку, мора да се искористи до последниот залак, нели?!Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 19.03.2016

Трајче Гогов

Ноќен Експрес || Лажи, лажи, лажи ме – 03.06.2016

Трајче Гогов

Видео: Не се баш сите импресионирани од Снежана