Image default
Видео

Видео: Две „снежни топки“ на денот

Сибирските хаски како овие од видеото во прилог да можат да зборуваат сигурно би го опишале овој период како совршен.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Тигарот пробува да ги нападне студентите

Трајче Гогов

Бомбите ги кренаа во воздух политичките преговори

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 19.03.2016

Трајче Гогов