Image default
Забава

LG создаде домашен пивомат

Кога ќе посакате свежо произведено пиво, тогаш тука е пивоматот, кој работи идентично како и кафематот на капсули. Пивоматот ќе биде промовиран во јануари 2019 година, на еден од најголемите технолошки саеми.

LG ВаmоНrоw работи на капусули, кои наместо кафе содржат cлад, квасец и хмељ.

Апаратот е прилагоден за производство на пет видови пиво. Дами, дали треба уште да размислувате што за новогодишен подарок на партнерот?

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Како се прават звучните ефекти за филмовите? (видео)

Кире Андонов

Шеќерна депилација во домашни услови (Видео)

Вања Мицевска

Филхармониска изведба на музиката од славниот цртан „Том и Џери“ (ВИДЕО)

Габриела Додевска