Image default
Видео

Бик нападнал девојче во инвалидска количка, а потоа се случило чудо

Снимката која настанала во Шпанија прикажува разбеснет бик кој се нафрлил на девојче во инвалидска количка.

Меѓутоа, никој не очекувал ваков развој на ситуацијата.

Бикот во таа прилика се нафрлил на доста луѓе, а снимката која кружи на интернет се нашла на мета на многу критики.

Имено, откако бикот удрил во девојчето во инвалидска количка, таа станала и почнала да бега без никакви проблеми.

Многумина заклучиле дека таа била во количка поради питачење, додека други се убедени дека се работи за некое чудо.

Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 16.06.2018

Трајче Гогов

Топ 10 чудни и неверојатни рачно направени возила (видео)

Кире Андонов

Стадион на Канал 77 – 31.10.2015

Трајче Гогов