Image default
Видео

Реакцијата на Фреди Меркјури на изведбата на „Боемска Рапсордија“ од Кание Вест (Видео)

Поврзани вести

Видео: Лекција за животот која вреди да се чуе

Три пати на ден – Џез Рок Фестивал

Кире Андонов

Како се прават звучните ефекти за филмовите? (видео)

Кире Андонов