Image default
Видео

Видео: Ако не се случува тука, не значи дека не се случува

Откако ќе го изгледате видеото во прилог ќе се потсетите колку лесно се менува еден цел живот. Но и на тоа дека, таму некаде, ова е вистинска приказна.Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Ноќен Експрес || Патриоти и предавници – 07.09.2016

Трајче Гогов

Видео: Кога никој не гледа, а шминките се тука

Trio Deutz – српско народно креативно трио (видео)

Кире Андонов