Image default
Видео

Видео: Супер бабичка на маратон

Замислете само колку дополнителна енергија добиле оние кои трчале на маратонот, по средбата со оваа супер бабичка во публика. Браво за неа!Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Видео: Ако некогаш летото почне да се однесува како лето…

Видео: Кој вели дека мачките и кучињата не може да бидат пријатели?!

Видео: Кога за прв пат се слуша гласот на мама