Image default
Видео

Видео: Лекција по љубезност

Видеото во прилог нека биде инспирација денеска да направите барем едно љубезно дело. Ви прилог има неколку примери…Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 29.10.2016

Трајче Гогов

Mebel SF на Саем за мебел 2017

Трајче Гогов

Видео: Каде се гледаш себеси за 30 години?