Image default
Видео

Видео доказ дека среќата се множи кога се дели

Видеото во прилог веројатно ќе ве разнежни, а можеби дури и ќе ве расплаче и тоа од среќа. Вака луѓето покажуваат дека се луѓе и вака се потсетуваме дека среќата се множи кога се дели. Браво за целиот тим во болницата!

 



Превземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 18.02.2017

Трајче Гогов

Видео: Кога дедо ќе те надмудри во кошарка

Емилија Бунтеска Нацоска

Стадион на Канал 77 – 01.09.2018

Трајче Гогов