Image default
Видео

Видео: Почитување за учителот

Кога пилотот од видеото дознава дека неговиот учител е еден од патниците, не пропушта можност да го поздрави и да му се заблагодари во знак на почит. Замислете колку тоа нему му значи.


Преземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Истражен затвор Канал 77 – притворско одделение Ноќен експрес – 11.05.2016

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 22.07.2017

Трајче Гогов

Ноќен Експрес || Денешните вредности изгубени во извртената и тешка реалност – 20.07.2016

Трајче Гогов

Како да ја дизајнирате вашата летна облека (видео)

Кире Андонов

Стадион на Канал 77 – 18.11.2017

Трајче Гогов

Центар за аутизам во Штип или само центар за згрижување на децата

Трајче Гогов