Image default
Видео

Видео: Добрината со добрина се враќа

Видеото во прилог ќе ве потсети колку е важно да си човек, но и за тоа дека добрината со добрина се враќа, а живототот е круг.


Преземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Стадион на Канал 77 – 02.02.2019

Кире Андонов

Стадион на Канал 77 – 12.05.2018

Трајче Гогов

Ноќен Екпсрес || Правосудство – 19.10.2016

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 06.02.2016

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 – 23.02.2019

Кире Андонов

Стадион на Канал 77 – 03.02.2018

Трајче Гогов