Image default
Видео

Видео: Кога немаш друштво за санкање, мора да се снајдеш

Кога немаш друштво за санкање, можеш да се санкаш и сам. Само треба да си интелигентен како кучето од видеото во
прилог.Преземено од:

Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]

Поврзани вести

Генијалци: Романците го имаат решението со снегот на терените(видео)

Трајче Гогов

ВИДЕО: За што најмногу се расправате во почетокот на врската?

Трајче Гогов

Видео: Оној пријател кој секогаш сака нешто повеќе внимание

Ноќен Експрес || Телевизија на иднината – 14.11.2016

Трајче Гогов

Видео: Кучешка позитива на денот

Богаташи и политичари зад вратите на њвајцарските банки

Трајче Гогов