fbpx
Image default
Видео

Видео: „Трикови“ за заспивање на бебе

Таткото од видеото во прилог нашол интересен начин, на шега да прикаже кои се оние „трикови“ кои би можеле да помогнат во процесот на заспивање на едно бебе.


Превземено од:

Поврзани вести

Видео: Куче на врвот на среќата

Стадион на Канал 77 – 08.09.2018

Трајче Гогов

Стадион на Канал 77 26.12.2015

Трајче Гогов