fbpx
Image default
Видео

Видео: Идеи за украсување на подароци

Со оглед на тоа што празничната сезона е на пат, а ако сте од оние кои сакаат да подаруваат, од видеото во прилог можете да се инспирирате околу идеите за украсување на подароците.Превземено од:

Поврзани вести

Видео: Нема поголема сила од љубовта

Видео: Кога паметот ти е на друго место, а не во кујна

Ноќен Експрес || Новинари без пари – 06.06.2016

Трајче Гогов