Видео

Видео: Посебно расположени баби и дедовци

Некои баби и дедовци се поопуштени од други, иако се во зрело доба. Неколку такви примери има во видеото во прилог.Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]