Видео

Видео: Позитива на денот

Ако понеделнички ви недостасуваше малку иснпирација и повеќе позитива, сигурно ќе ја најдете во видеото во прилог.



Доколку имате било каква сторија пишете ни на
Viber или WhatsApp
бесплатно на телефонскиот број
☎️ 0800 80 222
пишете ни на маил
[email protected]