fbpx
Image default
Видео

Видео: Инспирација на денот

Девојчето од видеото во прилог може да биде инспирација на денот, седмицата, па и годината со нејзиниот исклучително позитивен и уникатен став за издвојување од топлата.


Превземено од:

Поврзани вести

Ноќен Експрес || Телевизија на иднината – 14.11.2016

Трајче Гогов

Видео: Нема поголема сила од љубовта

Стадион на Канал 77 – 17.12.2016

Трајче Гогов