fbpx
Image default
Видео

Видео: Луд свет

Поинаку изгледа секојдневната употреба на мобилните телефони и социјалните мрежи кога ќе се погледне од поинаков агол. Доказ е видеото во прилог кое е направено со песната „Мad world“ во заднина.Превземено од:

Поврзани вести

Ноќен Експрес || Анализа на изборна кампања – 28.11.2016

Трајче Гогов

Како да се спречи фрлањето на храна? (видео)

Кире

Зоран Божиновски во Стадион Бев испорачан по налог на Механџиски од Зегин

Трајче Гогов