fbpx
Image default
Видео

Видео: Куче на врвот на среќата

Замислете само какво е чувството кое го доживува кучето од видеото во прилог, откако за прв пат ќе сфати дека може да се движи со помагало.Превземено од:

Поврзани вести

Видео: „Трикови“ за заспивање на бебе

Стадион на Канал 77 – 20.05.2017

Трајче Гогов

Видео: Можете ли да го изгледате до крај?